Skip to Main Content
MindSumo allows students to solve real-world projects from the world’s largest companies. Propose the next big idea and gain experience for job opportunities.

Applying for a scholarship? Check out our scholarship essays database>

Sample cover letter for Internship position at Amsterdam

POSITION:

Intern

De Rabobank is op zoek naar studenten met een sterke interesse in corporate finance, die zich in de laatste fase van hun studie bevinden (bachelor als master). Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor de Masterclass Best of Both Worlds 2016!

Clifford Chance is op zoek naar rechtenstudenten met een sterke voorkeur voor de commerciële advocatuur. Ben jij een toptalent met een teamplayers-mentaliteit, initiatiefrijk en ambitieus? Heb je de drive om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen? En zit je in de laatste fase van je studie (derde jaar bachelor of master)? Neem dan een voorproefje op een carrière binnen de top van de internationale advocatuur en meld je aan voor onze Masterclass Best of Both Worlds 2016!

Fact: Google is more likely to hire you if your resume includes side projects. Explore company projects on MindSumo
Enter your info to sign in
 
 
 
or sign in with
Contact Us