MindSumo allows students to solve real-world projects from the world’s largest companies. Propose the next big idea and gain experience for job opportunities.

Applying for a scholarship? Check out our scholarship essays database>

Sample cover letter for Internship position at Blåst ab

POSITION:

Business Analyst

Med stort intresse har jag läst jobbannonsen på www.jobbformig.se som rör den lediga tjänsten som receptionist. Eftersom mina kvalifikationer motsvarar de ställda kraven lämnar jag härmed min ansökan.

Jag söker tjänsten för att jag tycker att ett jobb med en så bred kontaktyta är mycket attraktivt. Dessutom kan jag i hög grad identifiera mig med era grundvärderingar: framgång, kvalitet och trovärdighet.

För tillfället arbetar jag som försäljningsassistent hos Papyrus AB. Som framgår av mitt cv har jag kompetens inom:

  • Reception
  • Kundservice
  • Telefonförsäljning
  • Reklamationer

Jag har tidigare också arbetat som receptionist hos Sol & Måne AB. Av andra relevanta kvalifikationer kan jag nämna: Cambridge First Certificat i engelska och pc-körkort.Jeg har også tidligere arbejdet som receptionist hos Sol og Måne I/S.

Om mig själv som person kan jag berätta att jag är vänlig, tillmötesgående och mycket kvalitetsmedveten. Jag är en som får energi av att ha mycket runt omkring mig. Jag tycker överhuvudtaget mycket om att arbeta tillsammans med människor och är van vid många kontakter. Till exempel har jag varit ansvarig för anmälningar till flera arrangemang i samband med kampanjer hos Papyrus AB.

På kort sikt gläder jag mig åt att få träffa er under ett samtal. På längre sikt ser jag fram emot ett spännande samarbete. Det ska bli roligt att få träffa er.

Med vänliga hälsningar


Daniella Svensson

Bilaga: CvSee our template for making your own punchy cover letter
Fact: Google is more likely to hire you if your resume includes side projects. Explore company projects on MindSumo