MindSumo allows students to solve real-world projects from the world’s largest companies. Propose the next big idea and gain experience for job opportunities.

Applying for a scholarship? Check out our scholarship essays database>

Sample cover letter for Full Time position at Unique

POSITION:

Schademedewerkster

Geachte heer/mevrouw,

Met veel enthousiasme wil ik solliciteren naar de functie van Medewerker Schadeservice. Deze baan lijkt me uitdagend en ik voldoe aan de genoemde functie- eisen.

Tijdens mijn werk bij de front-office van een hotel ben ik meerdere keren in contact geweest met mensen die bijvoorbeeld brandschade aan hun huis hadden. Ik denk dat ik me goed kan inleven in de situatie van deze mensen.

Ik heb tijdens meerdere balie- functies te maken gehad met business to customer communicatie waarin ik verantwoordelijk was voor het aannemen van de telefoon, klachtenregistratie en –behandeling.

Momenteel studeer ik communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg maar ik woon met veel plezier in het centrum van Rotterdam.

Ik vind het leuk om problemen te analyseren en dingen uit te zoeken. Daarnaast hoor ik vaak van mensen dat ik goed ben in het overtuigen of enthousiasmeren van mensen.

Ik zie uit naar een kennismakingsgesprek bij uw bedrijf om mijn ambitie en cv toe te lichten.

Met vriendelike groet,

...See our template for making your own punchy cover letter
Fact: Google is more likely to hire you if your resume includes side projects. Explore company projects on MindSumo