MindSumo allows students to solve real-world projects from the world’s largest companies. Propose the next big idea and gain experience for job opportunities.

Applying for a scholarship? Check out our scholarship essays database>

Sample cover letter for Internship position at facebook

POSITION:

business analyst

KËRKESË

I/E nderuar,

Emri im është , jam i lindur më  Nga ky vitë jam absolvent në Universitetin Publik të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Fakulteti Ekonomik, dega “Kontabilitet”.

Nëpërmjet eksperiencës se praktikës në një firmë të kontabilitetit të quajtur “, unë kam përfituar aftësi të mira komunikimi dhe jam në gjendje të prezantoj rrjedhshëm dhe me një besim të fortë idetë e mija. Gjithashtu, kam mbaruar praktikën dy mujore në “Banka per Biznes”, ne te cilen mësova shumë rreth punëve të ndryshme bankare, transaksioneve të ndryshme si dhe analizës së kredive individuale dhe biznesore.

Do të doja që të kisha eksperiencë pune në degën time të studimit dhe të përsosem me të gjitha mjetet e duhura për të qenë sa më efikas në punët e përditshme të një kompanie. Poashtu ndjehem shumë komod të veprojë në një ambient ku zhvillohet punë ekipore. Gjatë këtyre viteve kam mësuar se si të luftojë drejt qëllimeve të mija me besim dhe ti arrijë ato.

Pra, besoj se në qoftëse më jepni rastin të tregojë aftësitë e mija duke më ofruar një mundesi pune, përfitimet do të jenë reciproke.Faleminderit shumë per kohën dhe konsideratën që i jepni kërkesës time, pres për pergjigje nga ana juaj.

Me respekt,See our template for making your own punchy cover letter
Fact: Google is more likely to hire you if your resume includes side projects. Explore company projects on MindSumo